RMS Swift Eye Shadow, Enchanted Moonlight

23,00 €
13,80


Swift Shadows -luomivärit on suunniteltu heille, jotka valitsevat mieluummin puuterimaisen koostumuksen voidemaisen luomivärin sijaan. RMS Beauty Swift Shadowsien suunnittelussa on ajateltu nopeaa ja helppoa levitystekniikkaa. Yhdistelmä markkinoiden parhaita mineraaliväripigmenttejäburiti-öljyä ja orgaanista jojoba-öljyä takaa, että toisin kuin monet perinteiset puuteriluomivärit, Swift Shadows:t eivät kuivata silmäluomea.

Swift Shadows -luomivärit ovat puristemuodossa, mikä ennaltaehkäisee tuotteen lämmölle altistumista ja parantaa raakojen ainesosien säilyvyyttä.

RMS Beauty Swift Shadows -luomivärit jättävät iholle saman kevyen tunteen kuin Eye Polishitkin, mutta puuterikoostumus kestää luomilla pidempään. Kaikki sävyt ovat helppokäyttöisiä ja imartelevia - sävyjen intensiivisyys on kerrostettavissa.

”Swift Shadows -luomiväreissä on samanlainen kevyt kiilto, kuin RMS Eye Polisheissakin. Levitä Swift Shadowta kuivana RMS Powder Eye Shadow -siveltimellä, tai kokeile kostuttaa sivellin, jolloin jälki on intensiivisempää. Itse lisään puuterimaista luomiväriä Eye Polishin päälle, jolloin lopputulos on entistäkin lumoavampi” -Rose-Marie Swift, Creator & Makeup Artist

Sisters Beauty Shopin valikoimasta löytyvät kaikki 18 upeaa sävyä. Sävyt on jaettu 60-luvun mustavalkoisten televisio-ohjelmien mukaan nimettyihin kategoriaan:

  • Twilight Madness (harmaa / musta) 
  • Tempting Touch (beiget / pronssiset) 
  • Tobacco Road (vihreät / ruskeat)
  • Garden Rose (vaaleanpunaiset)
  • Enchanted Moonlight (violetit / burgundit)
  • Sunset Beach (lämpimät / kultaiset)

Inci: Mica, Silica, *Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Zinc Stearate, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol (non-GMO), *Rosmarinus Officials (Rosemary) Extract

May Contain [+/-]: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491, CI 77492, CI 77499) *CERTIFIED ORGANIC

Selaa myös nämä tuoteryhmät: RMS Beauty Meikit, Outlet, Luomivärit