RMS Meikkivoide ''UN'' Cover-Up

38,00 €
22,80


Voidemainen meikkivoide joka on samalla meikkivoide sekä peitevoide. Hoitaa ihoa sen sisältämän kookosöljyn ansiosta. Säännöllisesti käytettynä ihon kunto paranee ja ihosta tulee säteilevä ja kuulas. Loistava meikkivoide talven viimoihin suojaamaan ihoa pakkaselta!

"Un" cover-up on nimensä mukaisesti kehitetty korostamaan ja tuomaan esiin luonnollista kauneutta, ihon hehkua ja terveyttä - sen perimäinen tarkoitus ei siis ole ainoastaan peittäminen. Kevyt ja kosteuttava koostumus pienentää ihohuokosia sekä samalla hoitaa, korjaa ja tekee ihosta säteilevämmän.


Tuotetta voi käyttää meikkivoiteen tapaan koko kasvoille tai paikallisesti pienten virheiden tai punakkuuden peittämiseen. Parhaiden levität tuotteen käyttämällä skin2skin Foundation Brush-sivellintä. Sivellin on suunniteltu toimimaan täydellisesti ''UN'' Cover Up meikkivoiteen kanssa.  Meikkivoiteen voi levittää myös sormin. Kiinnitykseen voi tarvittaessa käyttää "Un" Powder -irtopuuteria.

Suosittelemme välttämään synteettisiä ihonhoitotuotteita RMS tuotteiden kanssa. Käytä ihon kosteuttamiseen orgaanista-/luonnonkosmetiikkaa. Esimerkiksi RMS Beauty Oil on kehitetty toimimaan täydellisesti kaikkien RMS tuotteiden kanssa.

Ainesosat:

*Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol(non-GMO), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77492, CI 77491, CI 77499] 
* CERTIFIED ORGANIC

 
 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

RMS Eye Polish
16,20
RMS Lip2Cheek
22,80
RMS Tinted ''Un" Powder
22,80

Selaa myös nämä tuoteryhmät: RMS Beauty Meikit, Meikkivoiteet, Outlet