Yin Your Skin Gua Sha Lusikka

Loppu

Ilmoita saatavuudesta
49,90

Jadekivestä valmistette Gua SHA lusikka tummille silmänalusille ja ryppyjen siloittamiseen.

Gua sha lusikka sopii kasvojen, kaulan ja erityisesti silmänympärysihon käsittelyyn. Kiinalaisen lääketieteen mukaan jade parantaa munuaisenergiaa ja puhdistaaa toksiineja sekä kuona-aineita kehosta. Jade on erityisen hyvä stressaantuneelle mielelle ja keholle.

Lusikan mallinen gua sha on erityisen hyvä työkalu lymfakierron aktivointiin ja turvotukselle. Se on silmänympärysihon ykköstyökalu. Kun viilennät lusikan kylmässä vedessä, saat silmänympärysiholle taivaallisen tuntuisen ja tehokkaan tuhkimohoidon, joka poistaa turvotuksen ja kirkastaa tummat silmänaluset. Lusikka istuu myös erittäin hyvin kaulan, niskan ja dekolteen hoitoon ja lisäksi sillä voi käsitellä koko kasvot. Käyttämällä lusikan sivua lappeeltaan, voit rapsutella ryppyjen pohjat ja tehostaa niiden silottumista. Lusikan toinen pää soveltuu täydellisesti akupisteiden käsittelyyn.

  • Muotoiltu erityisesti silmänympärysiholle
  • Poistaa turvotusta
  • Kirkastaa tummia silmänalusia

Käyttö:

Gua sha hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi – laadukas ihoöljy on paras liukaste. Tee gua sha käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä.

Puhdista lusikka käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Yin Your Skin® by Katja Kokko, Uutuudet, Ihonhoidon Välineet, Gua Sha
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot